Tietoja

Me Tammessa uskomme, että lapset ja nuoret tarvitsevat tarinoita, keinoja maailmansa jäsentämiseen. 

Tässä blogissa Tammen kirjailijat, kuvittajat, henkilökunta ja muut yhteistyökumppanit kertovat, miksi lapselle lukeminen on heidän mielestään tärkeää. 

Tarinoiden kautta lapselle avautuu uusia todellisuuksia – taianomaisia maailmoja, joissa mahdollisuudet ovat rajattomat, ja konkreettisen maailman totuuksia, jotka asettavat rajoja meille ihmisille.

Pienet lapset eivät vielä lue itse, mutta he kaipaavat silti ravintoa mielikuvitukselleen sekä välineitä jäsentää ympäröivää todellisuutta. Lapselle lukeminen on suuri ja arvokas lahja vanhemmalta: lukemalla lapselleen vanhempi antaa tälle sekä juuret että siivet.

Lapset ja nuoret tarvitsevat tietoa ja tarinoita sekä aikuisen opastusta ja mallia lukemisen maailmaan. Blogin välityksellä Tammi haluaa nostaa lapselle lukemisen arvostusta ja korostaa sen merkitystä. Haluamme myös oppia muilta ja kuulla, miksi sinun mielestäsi on tärkeää lukea lapselle. Syitä löytyy varmasti enemmän kuin viisikymmentä…

Kutsumme kaikki kirjoittamaan blogiin yhden hyvän syyn lukea lapselle. Kun saamme blogiin yhteensä 1 500 syytä, lahjoitamme 500 Koti ja koulu -sarjan kirjaa kotimaisille lastensairaaloille.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: